Beoordelingen van The Sushi Company Valkenswaard

Recente recensies

5.0
Hans
vandaag

Uitgebreid menu, goed verpakt , ziet er goed uit en smaakt heerlijk. Gewenst: mogelijkheid een dag van te voren online te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sebrina
15 mei 2021

Lekkerste sushi omstreken valkenswaard zeker weten bestellen ! Krijg geen spijt van

Marie-Louise
13 mei 2021

Was weer uitstekend!😋

Sofie
13 mei 2021

Shrimp on Rock en Salmon Oshi echte aanraders!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miransa
11 mei 2021

Super lekker

Wilma
11 mei 2021

Kwaliteit is prima. Prijs vind ik te hoog

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Billy
9 mei 2021
Tess
9 mei 2021

Veruit de beste sushi in valkenswaard

Pauline Peeters
7 mei 2021

De kwaliteit is top, evenals de bezorging, uitermate vriendelijke jongeman! De sushi is heerlijk!

Cynthia
5 mei 2021
Wesley
5 mei 2021

Heerlijke sushi. We zaten op vakantiepark kempervennen. 10 minuutjes rijden vanaf het park. Vers en lekker.

Jardell
2 mei 2021

Heeerlijke sushi!!! Vooral de shrimp on rock!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid en Pauline
2 mei 2021

Fantastische sashimi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marie
29 april 2021

Zoals altijd SUPER SUPER👍🏻

ellen
27 april 2021
Lieke
27 april 2021
vd Geld
27 april 2021

Altijd super lekkere sushi! De beste van Nederland.. vooral de nieuwe sushi’s zijn erg lekker!!

Hennie
26 april 2021

Wij vonden t heel smakelijk, alleen jammer dat er zoveel plastic afval ontstaat

Jansen
26 april 2021
Pauline
26 april 2021

De sushi smaakt altijd top! Zo ook nu weer! De service is uitstekend. Er zat jammer genoeg 1 verkeerde rol bij de create your onw rol. On top zat flamed salmon. Ik had gewone zalm besteld. Smaak 👍

Nicole
26 april 2021

Zoals altijd weer lekker genoten!!! 🤩🤩🤩

Heidi
18 april 2021

We bestellen hier vaker een iedere keer is het top!!

Simone van den Ouweland
16 april 2021

Hoi, de sushi was erg lekker! Verbeterpunt zijn: de tonijn goed doorsnijden. Deze zaten aan de onderkant allemaal aan elkaar vast. Ook zou ik het fijn vinden dat wanneer je een bestelling wil plaatsen een foto van de gerechtjes bij de gerechtjes in de winkelwagen staan zodat je beter weet wat je besteld. Persoonlijk vergeet ik hoe al die speciale gerechtjes heten. Daarbij mis ik het totaalbedrag. Deze is pas te zien na de betaling. Mvg

Lammers
15 april 2021

Helemaal geweldig, en super lekker! We hebben al meerdere keren besteld en gaan het zeker vaker doen 👍🏻

Lin
12 april 2021
Cathy
11 april 2021
Mark
11 april 2021

Heerlijke sushi en snelle en nette bezorging. Top!

KD
10 april 2021

Op tijd geleverd Veel variatie Goede kwaliteit

Peter
9 april 2021

De beste van Valkenswaard

hans
9 april 2021

Op tijd geleverd en erg lekker. Heerlijk gegeten.

Magdalena
6 april 2021

Ik heb lang lopen zoeken naar lekkere sushi in Valkenswaard en ik heb eigenlijk niks kunnen vinden, totdat ik gisteren sushi bij jullie bestelde. Het was zo lekker. De rijst was perfect, de vis was vers en smaakte heel goed. Dit is pure kwaliteit. Het was binnen een half uurtje nadat ik besteld had al binnen! Respect voor jullie en blijf vooral zo doorgaan.

Reinier Smeets
3 april 2021

Heerlijke sushi

Guido
2 april 2021

Super lekkere sushi en aardig personeel!

Valeria
30 maart 2021

Top en lekker

Lin
29 maart 2021
Mark
28 maart 2021

Heel lekker! Ze waren 15 minuten later dan gepland, kregen we gelijk wat extra's van het huis!! Top service. Top producten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Conny
28 maart 2021

Super lekker, netjes verzorgd. Geholpen door super vriendelijke jongen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Akker
28 maart 2021

Prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline
27 maart 2021

Super lekker. Beetje later bezorgt door stroom storing. Maar netjes geïnformeerd. Top

Pauline en Astrid
27 maart 2021

Super!

K.D
27 maart 2021

Heerlijke sushi Voldoende variatie En goede service

Nina
24 maart 2021

De bezorging was op tijd. De sushi was weer super lekker. Vandaag was er een actie op de speciale sushi rollen dus hier hebben we gebruik van gemaakt. De shrimp on the rock is echt een aanrader!

Lammers
19 maart 2021

Heel tevreden netjes verzorgd en super lekker Bezorging ook goed precies op tijd Voor herhaling vatbaar

Esther
19 maart 2021

Was weer super lekker !!

Nicole
18 maart 2021

Het was wederom weer een heerlijke avond, genoten van weer nieuwe smaken! Vooral de Tataki zalm was super lekker.

Pauline
18 maart 2021

Top!

Esther
14 maart 2021

Was weer super lekker ! Bezorging top, binnen de afgesproken tijd .

Nick Smolders
13 maart 2021

Tot nu toe altijd heerlijke sushi en netjes op tijd geleverd! Hier bestellen we vaker!

Quincy Pluimakers
13 maart 2021

Eten is echt fantastisch! Bezorger kon het wat lastiger vinden waardoor het iets te veel afgekoeld was. Maar het eten is zeker een aanrader!!

Dennis
10 maart 2021

Wederom genoten van deze lekkernij, fris, smaakvol en heel verzorgd, mooi op tijd bereid en bij het thuiskomen nog lekker warm, top! Tot een volgende keer

Jess
10 maart 2021

Heerlijk als altijd. En netjes op tijd! Zal vaker bestellen

Fleur Geven
9 maart 2021

Hele lekkere suchi, zeker die in Valkenswaard.

Hendriks
8 maart 2021

Netjes optijd bezorgd zelfs in het weekend, heerlijke sushi en vriendelijke bezorger! Top👍🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sofie
7 maart 2021

Super lekkere sushi!!, vooral knappe bezorger ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heidi
7 maart 2021

Het eten kwam later maar kreeg netjes bericht hiervan. Sushi is heerlijk!! Lekker vers. Vooral de special Rolls. TOP!!

Moon
7 maart 2021

Kwaliteit is top. Helaas veel later als afgesproken is de bezorging. ( al vaker gebeurd). Zou fijner zijn als dat wat beter geregeld is.

Joe vdBergh
6 maart 2021
Mandy
6 maart 2021

Heerlijk! Aanrader!

Ellen
5 maart 2021

5 sterren zeker waard, het is vers en dat proef je! Die surf en turf mmmmm. We gaan zeker nog eens bestellen.

ellen
4 maart 2021
Theo
4 maart 2021

Was allemaal heel lekker en op tijd bezorgd. Alleen de sojasaus ontbrak maar gelukkig hadden we daarvan nog een flesje staan.

Kevin van Gerven
3 maart 2021

Lekkere sushi

Cathy
27 februari 2021

Dit was mijn eerste bestelling bij Sushi Company. Ik was blij verrast, heerlijk! Hier ga ik vaker bestellen.

Saskia
26 februari 2021

We hebben vanavond is gek gedaan en wat anders besteld dan alleen maar een zalm en kip rol. We hebben nu ook shrimp on a rock genomen en dit gaan we niet meer vergeten. Zoveel smaken en zo lekker samen! Goeie ervaring weer!

Linda
24 februari 2021

Weer genoten

Pauline
23 februari 2021

Heel erg lekker! Zo ontzettend vers, echt fantastisch.... keer op keer! Top zaak!

Anja
20 februari 2021
Ingrid van Oijen
19 februari 2021
Femke
19 februari 2021

De eerste keer viel helaas wat tegen. Het leek al eerder te zijn gemaakt en koel gezet. Toch een 2de kans gegeven vanavond en ik kan niet anders zeggen dan : Heerlijk !!! Voor herhaling vatbaar !

...
18 februari 2021

T was met een woord geweldig!

Sonja
18 februari 2021
GJ
17 februari 2021

Heerlijk gegeten erg lekker.

Sharon
17 februari 2021

Beste sushi!

Hanneke
16 februari 2021

Heerlijk!! Super verse sushi! Echt een aanrader

KD
15 februari 2021

Kwaliteit vinden we super Naast de normale sushi ook bijzondere combinaties We hadden om 18.15 besteld kregen de levering half uur later Op zich geen probleem Werden later nog door hen gebeld met excuus en aanbod voor kortings code. Er werd ook gevraagd of we tevreden waren en dat was ook zo Kortings code afgeslagen hadden prima gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joris
15 februari 2021

Wat een héérlijke sushi! Samen met mijn gezin voor de eerste keer besteld bij the sushi company en ik kan niks anders zeggen dan dat we erg hebben genoten! Sushi ziet er prachtig uit, smaakt heerlijk vers & het personeel was erg vriendelijk. Een dikke aanrader!

Verhees
15 februari 2021

Altijd heerlijke Sushi, maar als je een tijd mag invullen en het komt uiteindelijk 50 minuten later dan is dat wel heel erg vertraagd. Misschien volgende keer op tijd de bezorgtijden blokkeren als het niet haalbaar is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lieke van de Hulsbeek
14 februari 2021

Heerlijke sushi!!! Dikke aanrader! Het personeel is ook heel vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
14 februari 2021
Arnold
13 februari 2021

Heerlijk

van der Geld
12 februari 2021

We hadden een vroege Valentijn en het Valentijns menu besteld.. dit is niet normaal lekker..! Jongens! Nog even en ik kan de deur niet meer door zo lekker! Haha! Bedankt voor de heerlijke sushi! (De valentijnsmenu zou eigenlijk vast in het assortiment moeten echt een aanrader!)

Deeben
11 februari 2021

Precies optijd en heel lekker

Anoniem
11 februari 2021

Ze lossen iets op als er eist fout gaat en ze waarderen hun klanten

Nathaly
10 februari 2021

Het was weer heerlijk

Peter
5 februari 2021

Voor het eerst hier gekocht en we vonden het heerlijk.

Chantal
5 februari 2021

Altijd snelle bezorging en zeer lekkere sushi. Doen er gerust spontaan wat extra’s bij. Al drie keer van gesmuld, op naar de vierde keer.

Robert en Ester
4 februari 2021

Heerlijk geeten lekker vers. Zeker voor herhaling vatbaar. En ook heel snel geleverd

Sandra
1 februari 2021

Het was bijzonder lekker, verrassende smaken.. De bezorging kwam op het afgesproken tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tommy
1 februari 2021

Heerlijke verse sushi! Elke keer weer goed! De verschillende schotels bieden een top variëteit aan smaken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
31 januari 2021

Super snel bezorgd en heerlijk gegeten Volgende keer weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nina
31 januari 2021
Hanneke
31 januari 2021

Heerlijke sushi!! Moest even wachten bij t ophalen, maar kreeg 2 heerlijke handrolls mee! Goeie service Zeker nog eens afhalen

Lonneke Bootsman
31 januari 2021
Nicole Velings
30 januari 2021

We hebben weer heerlijk gesmuld 😋 van de sushi rolls!!! Altijd zo vers en hartelijk ontvangst door het sushi team..

M. vd M
29 januari 2021

Heel vriendelijk personeel en heerlijke sushi zoals altijd. Dit was mijn eerste bestelling bij het filiaal Valkenswaard, maar zeker net zo goed als Veldhoven!

Pauline
29 januari 2021

Het was weer smullen geblazen zoals altijd! Ik heb er weer super van genoten, verser dan vers en bol van de smaak! Een echte aanrader!!

Tess
17 januari 2021

Heerlijke sushi! Echt waar voor je geld en vele male beter dan andere. Super snelle bezorging en dat op een zondagavond! Speciale sushi stuks die je nergens anders in de buurt kan krijgen, top gewoon!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leijten
17 januari 2021

Alles was netjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raymond Kahle
17 januari 2021
Quazi
15 januari 2021

1 woord 3 letters TOP!!!!!

Theuws
15 januari 2021
GJ
13 januari 2021

Goede presentatie, goede snelle levering op afgesproken tijd. Na een telefoontje is mijn bestelling aangepast wegens mijn koemelk intolerantie. Heerlijk gegeten.

Ivo
13 januari 2021

Op tijd klaar, compleet geleverd, vriendelijk personeel, goede kwaliteit, goede keus, en heel lekker

Dan
9 januari 2021

Top, hartstikke lekker en mooi op tijd!

Monique
8 januari 2021

Echt fantastisch goed gegeten. Een aanrader voor iedereen. Ook mijn man die anti sushi is, is nu om. Zeker dat we hier vaker gaan bestellen :)

Henry
8 januari 2021

Top, volgende keer geef ik fooi

Nina
8 januari 2021

Weer lekkere sushi gegeten gisteravond. Royale stukken zalm erin, nette rijstlaag (niet te dun, niet te dik en geen stukjes erin). Lekkere topping erop en snelle service! Weer super tevreden 😊

Rutten
7 januari 2021

Sushi is top!!! Volgende keer graag stokjes erbij

Frans
6 januari 2021

Zoals we gewend zijn van thesushicompany: prima, mooi opgemaakt en op tijd bezorgd!!!

A. Daniëls
4 januari 2021

Heerlijke sushi met snelle bezorging! Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge van Beers
3 januari 2020

De sushi was erg lekker van smaak en zo te zien met zorg bereid. Bezorging was prima. De portiegrootte viel echter nogal tegen. Voor zo'n bedrag hadden wij grotere sushi verwacht. Prijs/kwaliteit is daarmee naar onze mening niet in verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
3 januari 2020

Altijd lekkere sushi en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerjo
3 januari 2020

De kwaliteit en de bezorging, top! Wel jammer dat er nog van allerlei kosten bijkomen op de rekening. Ons advies: stop die kosten gewoon in de prijs en tel het niet achteraf bij. Maar verder voor wie van sushi houdt een aanrader.

Alice
2 januari 2020

Super lekker en netjes op tijd bezorgd

Frans
2 januari 2020

Keurig verzorgd, met mooie plakjes sashimi, smaakte echt goed. Bezorging vriendelijk en prima op tijd. Een echte aanrader!!!!

Peter
1 januari 2020
Michael
1 januari 2020

Super lekker!!!!

Diny
1 januari 2020

Heerlijk!!

Wendy
31 december 2020

Erg lekkere en verse sushi. Verassende smaken/combinaties. Volgende keer bestellen we zeker weer hier.

Anke
30 december 2020

Ze hebben netjes gebeld dat het ietsjes later was!! De bezorger was vriendelijk en we moesten huilen toen alles op was. ;-)

PvG
29 december 2020

Alleen jammer van de €0,25 extra om met IDEAL te betalen en €0,05 voor een tasje!

Van Oijen
29 december 2020
Karin
29 december 2020

Kwaliteit van de sushi is goed. Wij hadden een family box de luxe, is een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nienke
26 december 2020

Super 😀

Nicole
25 december 2020

Beter kerst diner home alone kun je niet hebben.. 😋

Kim smets
24 december 2020

Laatste product werd nog vers klaargemaakt zodat het warm mee naar huis kon, en voor ons kindje werden er oefenstokjes bij gedaan, top service en echt heerlijk gegeten.

Marleen
24 december 2020

Yumyumyum. Erg genoten van de heerlijke sushi. Kwaliteit is echt top. Alles netjes verpakt om mee te nemen.

Linda
23 december 2020

Heerlijk gegeten, al een aantal keer besteld en elke keer lekker. Wel jammer dat er 2,50 bezorgkosten worden berekend terwijl het ong 100 meter verderop is. En wat betreft de bezorging, een mondkapje/handschoenen zou gepast zijn geweest als de bestelling aangegeven wordt alsof het geen Coronatijd is. Nu ben ik de moeilijkste niet maar als er geen maatregelen genomen worden dan kunnen jullie de bestelling beter op de grond zetten.

Nikki Koopman
22 december 2020

Weer erg lekker en snel bezorgd! Eerst bestelden we altijd bij Nagoya, maar tegenwoordig gaan we eigenlijk altijd voor de Sushi Company! Smaakt nóg verser en ze hebben aparte combinaties die erg lekker zijn.

Jeroen en marieke
20 december 2020

Super vriendelijk personeel en top kwaliteit kwa eten zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

GA
20 december 2020

Super lekker, maar wel prijzig.

Chantal
19 december 2020

Was weer lekker en snel geleverd!

Nicole Velings
19 december 2020

Ondanks het ontbreken van de wasabi 😉weer heerlijk genoten van jullie geweldig lekkere sushi!

Harriette Fatty-Verberne
18 december 2020

Heerlijk

Vermeulen
18 december 2020

Het was heerlijk, vers bereid, knapperige groente en vlees en vis. Goede service. Kortom, voor herhaling vatbaar...

Paul
15 december 2020

Sushi is altijd super lekker! Deze keer hadden we de nieuwe smaken uitgeprobeerd. De garnaal toppings zijn echt lekker! We hebben ervan genoten!

Lieke
15 december 2020

De sushi was weer weg lekker. En de warme gerechten waren nog heet toen ze bezorgd werden. Heerlijk gegeten, en de surf en turf rol is echt mijn favoriet.

Marion
14 december 2020

En weer heerlijk gegeten met een extraatje erbij. Mooi optijd. Was weer genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Kok
14 december 2020

Heerlijke sushi en snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ellen
13 december 2020

heerlijke sushi. vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H. de Brouwer
13 december 2020

Jammer dat bij de bestelling nier aangegeven wordt dat je transactiekosten moet betalen als je met creditkaart betaalt.

Valerie van Gastel
11 december 2020

Heerlijk!!

Gerard Dahmen
11 december 2020

Het was wederom heerlijk

Jv
11 december 2020
Els
10 december 2020

Heerlijke sushi! Niet goedkoop maar we komen zeker terug.

R.
9 december 2020

De sushi smaakte niet echt vers zelfde geld voor snacks.

Reactie van The Sushi Company

Beste mevrouw Brouwers, Bedankt voor uw recensie! U heeft een ebi fry als snacks besteld. Wij zijn erg benieuwd waarom deze niet Vers is. Deze wordt namelijk vanuit onze leverancier geleverd. Wij verkopen dit bij alle filialen van ons. Dit is de eerste keer dat wij als opmerking krijgen, dat het niet vers is. Daarnaast zien wij dat u geen rauwe sushi heeft besteld. Wij nemen graag contact met u op. Mvg tsc crew

Sigrid
7 december 2020

Top! Heerlijk verse sushi, heerlijk gegeten weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

NT
6 december 2020
Sandra
6 december 2020

De beste sushi die ik ooit ergens afgehaald heb. We komen zeker nog een terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wagemakers
5 december 2020

Heerlijk gegeten

Stefanie
5 december 2020
Bim
5 december 2020

Heerlijke sushi gegeten vanavond!

Leonie
5 december 2020

Best sushi in town!

Peter
4 december 2020

Beste sushi van valkenswaard eo

Inge
30 november 2020

Overheerlijke, kwalitatieve sushi. We hebben er al vaak besteld. Het was erg druk, dus wellicht wat langer wachten, maar hier werd netjes mee om gegaan. Na wat wachten smaakt het alleen maar lekkerder toch?! Vriendelijk personeel.

Manon
30 november 2020
Marion
29 november 2020

Het was weer heerlijk en netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke
28 november 2020

Het was overheerlijk. We hadden een bezorgtijd wat niet haalbaar was. Netjes gebeld dat het een kwartiertje later werd. Bezorger was super vriendelijk. Echt voor herhaling vatbaar!

Linda
28 november 2020
van Zantvoort
28 november 2020

Het was erg lekker! Wel jammer dat we heel lang moesten wachten tot onze bestelling klaar was.

Lianne
28 november 2020

Kwaliteit redelijk, maar ben beter gewend.

Lotje
28 november 2020

Absurd lekker!

Nina
27 november 2020

Zeer lekkere sushi en enorm snel bezorgd! Toppers

Mirjam
27 november 2020

Zeer smaakvolle sushi. Heerlijk vers, klaargemaakt 15 minuten voor sluitingstijd! We hebben er van genoten.

Nayomi
26 november 2020
Anne
25 november 2020

Verrassende gerechten en snelle bezorging

Michelle
24 november 2020

Lekkere en goede sushi! Ook vriendelijk personeel.

Nicole
22 november 2020

Lekkere sushi. Leek eerst weinig maar alledrie buiken vol gegeten en er was nog wat over (niet veel hoor)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion
20 november 2020

Netjes op tijd bezorgd en alweer heerlijk gegeten!

Stekkie
20 november 2020

Vriendelijke bezorger.. En het was heerlijk vers! Toppers🍣🍤

Guido
18 november 2020

We hadden de Family Deluxe Box besteld. Daar konden we met zijn drieen goed van eten. Veel variatie, erg lekker.

Bert
17 november 2020

Prima kwaliteit, netjes verpakt, klaar op het afgesproken uur en lekker vers. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
16 november 2020

Uitstekende rolls en ook de warme gerechtjes zijn prima. Aardige bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
15 november 2020

Heb weer heerlijk genoten van mijn sushi momentje! Was weer smullen 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K.
15 november 2020

Geweldige kwaliteit sushi. Ze waren maar een beetje te laat op aangegeven tijd op een drukke zondagavond, en kreeg zonder te vragen een extra product! Echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raymond
15 november 2020
Goede sushi
15 november 2020

Sushi was goed van smaak. Veel vulling en weinig rijst. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

PB
15 november 2020

Het was erg lekker en voor herhaling vatbaar. Sushicompany bedankt

Dorien
14 november 2020

Waaauuuw. Het was het lang rijden echt wel dubbel en dik waard. Jammer dat we niets meer over hadden 😔 Wij komen zeker terug 😋

Dees
14 november 2020

Heerlijke sushi en keurig op de afgesproken tijd bezorgd.

Natje
13 november 2020

Twas heerlijk

Mathijs
9 november 2020

Heel lekker. Ook heel netjes verpakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pauline en Astrid
8 november 2020

Heerlijk! Formidabel! Lekker gegrild lekker gevuld. Precies genoeg rijst! Gewoon perfect! Was de 2e keer voor mij deze week😋😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.
7 november 2020

Waren heel snel, alles was warm en smaakte heerlijk!!

Simone
7 november 2020
Pauline
4 november 2020

Dit is echt geweldig lekker. Heb er weer super van genoten! De kwaliteit is top! Telkens weer! Tot de volgende keer!!

F. V
2 november 2020
Bobbie
2 november 2020

Meeste was lekker, behalve de warme gerechten waren niet warm genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brenda
1 november 2020

Lekker en op afgesproken tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CG
1 november 2020

Het eten was geweldig, alleen veel plastic en ik betaal helaas toch voor een plastic tas,. Terwijl ik heb hier een stoffen vervanging voor. Jammer. Die keuze mag er zijn om het te laten, eveneens om hiervoor Niet te betalen. Dat mag in het systeem aangepast worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P bartels
1 november 2020

Ik vond het niet zo prettig dat 8 sushi-stuks, eigenlijk 2 keer 4 stuks, in één bakje waren gepropt. Daardoor werd het ook minder prettig en lekker om te eten.

Ankie
31 oktober 2020

Heerlijke sushi netjes op tijd en vriendelijk thuis bezorgd !

Karl-Heinz
31 oktober 2020

Fünf Sterne. Mindestens.

Lin
30 oktober 2020

Was lekker en vers, vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar.

Paul
25 oktober 2020

Altijd lekkere sushi. Bestellen hier vaker en blijven dat ook zeker doen! Kregen deze keer een hele sushi rol gratis erbij wat een service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke martens
25 oktober 2020

Het was super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olivier
24 oktober 2020

Geweldig lekker! Het eten zag er fantastisch uit en er is zeer zeker van genoten!! Normaal bestellen wij bij Sann Sushi of Sushi Sado, alleen hadden we hier deze keer een slechte ervaring waardoor we bij The Sushi Company gingen bestellen... Maar ben wel tot de conclusie gekomen dat je voor een klein beetje meer geld hier wel echt veel betere sushi krijgt!

Evi
22 oktober 2020

Super lekkere sushi!

Stephanie
21 oktober 2020

Goede service en lekkere sushi!

Geert
21 oktober 2020

The Sushi Company Valkenswaard is echt een aanrader! Heerlijke sushi en erg vriendelijk afgeleverd. Tot snel weer!

Adri
21 oktober 2020

Voor de 3e keer heerlijk gegeten van de sushi van de Sushi company.

Heidi
20 oktober 2020

Het was erg divers en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nina Geldens
18 oktober 2020

De sushi ziet er altijd super goed uit, en zo smaakt hij ook! Nooit heel lang hoeven te wachten op de bestelling ookal is het bijvoorbeeld een avond in het weekend.

Schenkelaars
17 oktober 2020

Heel vriendelijk personeel, en het eten was heerlijk, heel vers en goed verzorgd. Gaan dit zeker vaker doen.

Sjaak
16 oktober 2020

Wat een heerlijke sushi! Heerlijk vers en ziet er prima verzorgd uit. Vriendelijke medewerkers en het was prima optijd klaar. Zeker een aanrader als je een sushi liefhebber bent!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse
11 oktober 2020

Heel goed gegeten de rollen waren iets kleiner dan we gewend waren en de hoeveelheid iets minder, de vis was erg vers en de kwaliteit heel goed. De sushi smaakte erg goed maar voor bijna 100 euro hadden we wel iets meer sushi verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.P.
11 oktober 2020

Heerlijke sushi. In de zalm sashimi zaten alleen flinke graten...

Perrin
11 oktober 2020

Voor de zoveelste keer bij The Sushi Company mijn eten besteld, en het blijft toch echt de beste van Valkenswaard en omstreken!! De bezorger is altijd snel en op tijd, en de bezorgers zelf zijn hele spontane en leuke mensen. Maar de sushi.. de sushi is echt perfect! Van de smaak tot de opmaak van de boxes is alles veel beter als andere sushi tenten en dus ook zeker je geld waard Althans, een dikke aanrader!!

Yvonne
4 oktober 2020

Heerlijke verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Twan
4 oktober 2020

Snelle service en topkwaliteit. Genieten

Mary-Ann
3 oktober 2020

Het smaakte prima!

Marieke
3 oktober 2020
Ingrid van Oijen
1 oktober 2020

Het was weer erg lekker. Goede service.

Shenna
30 september 2020

Zeewier was een beetje taai daardoor wat moeilijker te kauwen maar voor de rest erg lekker!

Kelly
30 september 2020

Super!! Normaal gesproken halen we heel vertrouwd onze sushi bij Sann sushi. Omdat deze gesloten was zijn we naar TSC gegaan. Hier was de keuze enorm met ontzettend veel vernieuwende rolls! (voor ons) We hebben echt heerlijk gegeten!! Zeker een aanrader!

I.B.
29 september 2020

Heel lekker! De mensen van de Suchi company zijn ontzettend lief. Ik heb mijn bestelling online geplaatst en kwam zelf hem af te halen. En omdat ik even moest wachten kreeg ik een gerecht naar keuze als cadeau ) heel attent!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angela
28 september 2020

Súper goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
27 september 2020
Ingrid
26 september 2020

Snelle levering en erg lekkere sushi! Ga hier zeker vaker bestellen!

Inge
26 september 2020

Fijn, nu ook om de hoek! Lekkere sushi, vriendelijke service, netjes verpakt, compleet en op tijd. 1 tip, maak ideal betalingen vooraf gratis. Meer mensen die vooraf betalen, minder risico voor jullie.

Leonie
25 september 2020

Heerlijke sushi! Lekker vers, snel gemaakt en speciale wensen zijn geen enkel probleem! Toptent!

Riethoven
24 september 2020

Lekkere sushi en zelfs in Riethoven bezorgd!! Toppie😄

LL
22 september 2020

Ik hou van goeie sushi. Ik hou nu ook van jullie. Dit zegt genoeg denk ik ;) top tent!

Wouters
21 september 2020
ellen
19 september 2020
Pauline
16 september 2020

Het was weer geweldig lekker! Smaak 9,5... je moet altijd ruimte laten voor verbetering;-). De smaken zijn divers maar niet zwaar echt heel en goed! Tot snel!

Reinier
14 september 2020

Heerlijke sushi, snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kumari
12 september 2020

Het was super lekker!👌🏾

Miranda en hans
12 september 2020

Gisteren sushi laten bezorgen. Waren er snel en sushi zag er netjes uit en smaakte heerlijk.

Ruth
12 september 2020

Al meerdere malen erg goede sushi gehad.

Jan
10 september 2020

In een woord SUPER

joery
7 september 2020

Vriendelijk personeel en het eten was snel en goed bereid. De carpaccio roll is een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton van Doremalen
6 september 2020

Super geregeld, omdat ik glutenvry besteld had, belde medewerker mij om te zeggen dat de soyasaus niet glutenvrij was, en ze er een flesje gv sojasaus bij hadden gedaan.. Das nou meedenken. Daarnaast waren de gerechtjes echt superlekker. Met 4 man een geweldige avond gehad.

Suzie
6 september 2020

Lekkere sushi.. Vriendelijke service..

Wim
3 september 2020

Nu voor de tweede keer besteld. Ander menu, maar weer heel goed! Aanrader!

Lars
31 augustus 2020

Beste sushi uit Valkenswaard en omstreken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brenda
31 augustus 2020

Lekker. En snel klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid van Oijen
30 augustus 2020

Het eten en service zijn goed. Waarom 5 stuks in een bakje ipv 4 of 6

Paul
30 augustus 2020

Lekkere sushi!

Isabelle
30 augustus 2020

Lekker!

Evi
29 augustus 2020

Super lekkere verse shushi :)

Thomas
29 augustus 2020
Jeroen van der sanden
29 augustus 2020

Super lekkere sushi. Al twee keer gehaald daar en super tevreden. Ga zo door 👍👍

Macha
28 augustus 2020
Marco
28 augustus 2020

Vorige week hebben we hier voor het eerst besteld. Vandaag wederom. Dat zegt genoeg waarschijnlijk ☺ Alles op. Super lekker !

Pvdg
27 augustus 2020

Hele goede sushi! Snacks zijn ook lekker. Dit is de 2e keer dat we besteld hebben en we zullen zeker nog een keer bestellen.

Rademamer
26 augustus 2020
Mr
25 augustus 2020

Boven verwachting goed👌🏻

marieke
24 augustus 2020

De sushi was super vers en overheerlijk!! de tijd die je aan kan geven op de pagina klopt nog niet helemaal met de werkelijkheid, dat is even een verbeterpuntje. kwaliteit, beter krijg je niet hier in Valkenswaard, ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Da
24 augustus 2020

Sushi was heerlijk! Maar we moesten zo lang wachten. Duurde echt te lang, half uur langer dan de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DJ
22 augustus 2020

Erg lekker en netjes op tijd klaar.

Ldl
20 augustus 2020

Vriendelijke mensen en weer heerlijke sushi!

Melanie van berkel
19 augustus 2020

het was op tijd klaar en verrukkelijk!

Lesley van de Ven
18 augustus 2020

Heerlijke sushi en super vriendelijk personeel. Heel handig ook dat je via een app kan bestellen en dit ook al vroeg op de dag kunt doen. Top

Linden
17 augustus 2020

Heerlijk smakende sushi’s. Verzorgd. Vriendelijke medewerkers.

LL
16 augustus 2020

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita Steenbakkers
15 augustus 2020

Goede sushi, heel dienstverlenend en bereid om een extra stap te zetten (letterlijk) qua levering. Fijne eerste ervaring met dit bedrijf!

Eb
14 augustus 2020

Service top! Met zorg en aandacht is alles gemaakt en ingepakt. Nette zaak. Edame zouden net iets langer mogen en met wat zeezout erover.

Priya
14 augustus 2020

Lekkerste sushi die ik ooit heb gegeten :)

Wim
13 augustus 2020

Even moeten wachten voordat het klaar was, maar het smaakte geweldig goed!

Marcel Sierevogel
13 augustus 2020

Heerlijke Sushi, de rijst heeft een goede bite geen kleffe zooi. Smaakvol en veel keuze . Kortom voor herhaling vatbaar

Britt
12 augustus 2020

Hele lekkere sushi. Jammer dat ik ondanks mijn bestelling toch nog behoorlijk lang heb moeten wachten. Dit werd, heel netjes, goed gemaakt door iets extra’s toe te voegen aan de bestelling. Ik vind het sonde dat alle sushi bij elkaar werd gedaan in een bak. De specials zouden juist een apart bakje moeten krijgen. Verder helemaal prima.

Daniëlle
11 augustus 2020
Eline
11 augustus 2020

Hele lekkere sushi!

Noor
11 augustus 2020
Lindy
10 augustus 2020

heel erg lekker,komen snel weer eens terug !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laurens
10 augustus 2020

Uitstekende kwaliteit en goede online bestelmethode.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanneke
10 augustus 2020

De sushi was heerlijk, gaan we vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephan
9 augustus 2020
Caro
9 augustus 2020

Heerlijke sushi en snel klaar

Esmee
9 augustus 2020

Erg lekker!

Bert
9 augustus 2020

Prima geregeld, miste wel de bezorgoptie in de app, smaak was prima, service ook maar wel een beetje aan de prijs

Metten
8 augustus 2020

Lekkere sushi, op tijd klaar en vriendelijk personeel. Leuk dat je je topping zelf kan kiezen.

Tony
6 augustus 2020

Heerlijk vers, snel met bestellen. Stond net klaar toen ik kwam. Kom gouw weer terug.👍😀

Geboers
2 augustus 2020

Lekker en vers Online besteld en stond klaar op afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzie
2 augustus 2020

Hele lekkere sushi. Bestelling stond op tijd klaar. Idee voor de volgende keer, servetjes en bakjes per persoon voor de sojasaus.