Beoordelingen van The Sushi Company Valkenswaard

Recente recensies van The Sushi Company Valkenswaard

5 sterren na 80 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker! Het eten zag er fantastisch uit en er is zeer zeker van genoten!! Normaal bestellen wij bij Sann Sushi of Sushi Sado, alleen hadden we hier deze keer een slechte ervaring waardoor we bij The Sushi Company gingen bestellen... Maar ben wel tot de conclusie gekomen dat je voor een klein beetje meer geld hier wel echt veel betere sushi krijgt!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en lekkere sushi!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The Sushi Company Valkenswaard is echt een aanrader! Heerlijke sushi en erg vriendelijk afgeleverd. Tot snel weer!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de 3e keer heerlijk gegeten van de sushi van de Sushi company.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg divers en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi ziet er altijd super goed uit, en zo smaakt hij ook! Nooit heel lang hoeven te wachten op de bestelling ookal is het bijvoorbeeld een avond in het weekend.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel vriendelijk personeel, en het eten was heerlijk, heel vers en goed verzorgd. Gaan dit zeker vaker doen.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke sushi! Heerlijk vers en ziet er prima verzorgd uit. Vriendelijke medewerkers en het was prima optijd klaar. Zeker een aanrader als je een sushi liefhebber bent!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed gegeten de rollen waren iets kleiner dan we gewend waren en de hoeveelheid iets minder, de vis was erg vers en de kwaliteit heel goed. De sushi smaakte erg goed maar voor bijna 100 euro hadden we wel iets meer sushi verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. In de zalm sashimi zaten alleen flinke graten...

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer bij The Sushi Company mijn eten besteld, en het blijft toch echt de beste van Valkenswaard en omstreken!! De bezorger is altijd snel en op tijd, en de bezorgers zelf zijn hele spontane en leuke mensen. Maar de sushi.. de sushi is echt perfect! Van de smaak tot de opmaak van de boxes is alles veel beter als andere sushi tenten en dus ook zeker je geld waard Althans, een dikke aanrader!!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en topkwaliteit. Genieten

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte prima!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker. Goede service.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeewier was een beetje taai daardoor wat moeilijker te kauwen maar voor de rest erg lekker!

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!! Normaal gesproken halen we heel vertrouwd onze sushi bij Sann sushi. Omdat deze gesloten was zijn we naar TSC gegaan. Hier was de keuze enorm met ontzettend veel vernieuwende rolls! (voor ons) We hebben echt heerlijk gegeten!! Zeker een aanrader!

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker! De mensen van de Suchi company zijn ontzettend lief. Ik heb mijn bestelling online geplaatst en kwam zelf hem af te halen. En omdat ik even moest wachten kreeg ik een gerecht naar keuze als cadeau ) heel attent!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Súper goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en erg lekkere sushi! Ga hier zeker vaker bestellen!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn, nu ook om de hoek! Lekkere sushi, vriendelijke service, netjes verpakt, compleet en op tijd. 1 tip, maak ideal betalingen vooraf gratis. Meer mensen die vooraf betalen, minder risico voor jullie.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Lekker vers, snel gemaakt en speciale wensen zijn geen enkel probleem! Toptent!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en zelfs in Riethoven bezorgd!! Toppie😄

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik hou van goeie sushi. Ik hou nu ook van jullie. Dit zegt genoeg denk ik ;) top tent!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer geweldig lekker! Smaak 9,5... je moet altijd ruimte laten voor verbetering;-). De smaken zijn divers maar niet zwaar echt heel en goed! Tot snel!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker!👌🏾

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren sushi laten bezorgen. Waren er snel en sushi zag er netjes uit en smaakte heerlijk.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere malen erg goede sushi gehad.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

In een woord SUPER

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel en het eten was snel en goed bereid. De carpaccio roll is een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregeld, omdat ik glutenvry besteld had, belde medewerker mij om te zeggen dat de soyasaus niet glutenvrij was, en ze er een flesje gv sojasaus bij hadden gedaan.. Das nou meedenken. Daarnaast waren de gerechtjes echt superlekker. Met 4 man een geweldige avond gehad.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi.. Vriendelijke service..

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu voor de tweede keer besteld. Ander menu, maar weer heel goed! Aanrader!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi uit Valkenswaard en omstreken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker. En snel klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten en service zijn goed. Waarom 5 stuks in een bakje ipv 4 of 6

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi!

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere verse shushi :)

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi. Al twee keer gehaald daar en super tevreden. Ga zo door 👍👍

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Vorige week hebben we hier voor het eerst besteld. Vandaag wederom. Dat zegt genoeg waarschijnlijk ☺ Alles op. Super lekker !

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele goede sushi! Snacks zijn ook lekker. Dit is de 2e keer dat we besteld hebben en we zullen zeker nog een keer bestellen.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Boven verwachting goed👌🏻

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was super vers en overheerlijk!! de tijd die je aan kan geven op de pagina klopt nog niet helemaal met de werkelijkheid, dat is even een verbeterpuntje. kwaliteit, beter krijg je niet hier in Valkenswaard, ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk! Maar we moesten zo lang wachten. Duurde echt te lang, half uur langer dan de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en netjes op tijd klaar.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke mensen en weer heerlijke sushi!

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

het was op tijd klaar en verrukkelijk!

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en super vriendelijk personeel. Heel handig ook dat je via een app kan bestellen en dit ook al vroeg op de dag kunt doen. Top

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk smakende sushi’s. Verzorgd. Vriendelijke medewerkers.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi, heel dienstverlenend en bereid om een extra stap te zetten (letterlijk) qua levering. Fijne eerste ervaring met dit bedrijf!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Service top! Met zorg en aandacht is alles gemaakt en ingepakt. Nette zaak. Edame zouden net iets langer mogen en met wat zeezout erover.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste sushi die ik ooit heb gegeten :)

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Even moeten wachten voordat het klaar was, maar het smaakte geweldig goed!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi, de rijst heeft een goede bite geen kleffe zooi. Smaakvol en veel keuze . Kortom voor herhaling vatbaar

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi. Jammer dat ik ondanks mijn bestelling toch nog behoorlijk lang heb moeten wachten. Dit werd, heel netjes, goed gemaakt door iets extra’s toe te voegen aan de bestelling. Ik vind het sonde dat alle sushi bij elkaar werd gedaan in een bak. De specials zouden juist een apart bakje moeten krijgen. Verder helemaal prima.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

heel erg lekker,komen snel weer eens terug !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit en goede online bestelmethode.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk, gaan we vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en snel klaar

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld, miste wel de bezorgoptie in de app, smaak was prima, service ook maar wel een beetje aan de prijs

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, op tijd klaar en vriendelijk personeel. Leuk dat je je topping zelf kan kiezen.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers, snel met bestellen. Stond net klaar toen ik kwam. Kom gouw weer terug.👍😀

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers Online besteld en stond klaar op afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi. Bestelling stond op tijd klaar. Idee voor de volgende keer, servetjes en bakjes per persoon voor de sojasaus.