Beoordelingen van The Sushi Company Valkenswaard

Recente recensies van The Sushi Company Valkenswaard

5 sterren na 177 reviews

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

1 woord 3 letters TOP!!!!!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede presentatie, goede snelle levering op afgesproken tijd. Na een telefoontje is mijn bestelling aangepast wegens mijn koemelk intolerantie. Heerlijk gegeten.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, compleet geleverd, vriendelijk personeel, goede kwaliteit, goede keus, en heel lekker

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, hartstikke lekker en mooi op tijd!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt fantastisch goed gegeten. Een aanrader voor iedereen. Ook mijn man die anti sushi is, is nu om. Zeker dat we hier vaker gaan bestellen :)

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, volgende keer geef ik fooi

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekkere sushi gegeten gisteravond. Royale stukken zalm erin, nette rijstlaag (niet te dun, niet te dik en geen stukjes erin). Lekkere topping erop en snelle service! Weer super tevreden 😊

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is top!!! Volgende keer graag stokjes erbij

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn van thesushicompany: prima, mooi opgemaakt en op tijd bezorgd!!!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi met snelle bezorging! Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker van smaak en zo te zien met zorg bereid. Bezorging was prima. De portiegrootte viel echter nogal tegen. Voor zo'n bedrag hadden wij grotere sushi verwacht. Prijs/kwaliteit is daarmee naar onze mening niet in verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere sushi en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit en de bezorging, top! Wel jammer dat er nog van allerlei kosten bijkomen op de rekening. Ons advies: stop die kosten gewoon in de prijs en tel het niet achteraf bij. Maar verder voor wie van sushi houdt een aanrader.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en netjes op tijd bezorgd

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd, met mooie plakjes sashimi, smaakte echt goed. Bezorging vriendelijk en prima op tijd. Een echte aanrader!!!!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!!!!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere en verse sushi. Verassende smaken/combinaties. Volgende keer bestellen we zeker weer hier.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze hebben netjes gebeld dat het ietsjes later was!! De bezorger was vriendelijk en we moesten huilen toen alles op was. ;-)

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer van de €0,25 extra om met IDEAL te betalen en €0,05 voor een tasje!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van de sushi is goed. Wij hadden een family box de luxe, is een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super 😀

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beter kerst diner home alone kun je niet hebben.. 😋

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Laatste product werd nog vers klaargemaakt zodat het warm mee naar huis kon, en voor ons kindje werden er oefenstokjes bij gedaan, top service en echt heerlijk gegeten.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Yumyumyum. Erg genoten van de heerlijke sushi. Kwaliteit is echt top. Alles netjes verpakt om mee te nemen.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, al een aantal keer besteld en elke keer lekker. Wel jammer dat er 2,50 bezorgkosten worden berekend terwijl het ong 100 meter verderop is. En wat betreft de bezorging, een mondkapje/handschoenen zou gepast zijn geweest als de bestelling aangegeven wordt alsof het geen Coronatijd is. Nu ben ik de moeilijkste niet maar als er geen maatregelen genomen worden dan kunnen jullie de bestelling beter op de grond zetten.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker en snel bezorgd! Eerst bestelden we altijd bij Nagoya, maar tegenwoordig gaan we eigenlijk altijd voor de Sushi Company! Smaakt nóg verser en ze hebben aparte combinaties die erg lekker zijn.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijk personeel en top kwaliteit kwa eten zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, maar wel prijzig.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker en snel geleverd!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks het ontbreken van de wasabi 😉weer heerlijk genoten van jullie geweldig lekkere sushi!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, vers bereid, knapperige groente en vlees en vis. Goede service. Kortom, voor herhaling vatbaar...

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is altijd super lekker! Deze keer hadden we de nieuwe smaken uitgeprobeerd. De garnaal toppings zijn echt lekker! We hebben ervan genoten!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer weg lekker. En de warme gerechten waren nog heet toen ze bezorgd werden. Heerlijk gegeten, en de surf en turf rol is echt mijn favoriet.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En weer heerlijk gegeten met een extraatje erbij. Mooi optijd. Was weer genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke sushi. vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat bij de bestelling nier aangegeven wordt dat je transactiekosten moet betalen als je met creditkaart betaalt.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Niet goedkoop maar we komen zeker terug.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakte niet echt vers zelfde geld voor snacks.

Reactie van The Sushi Company:Beste mevrouw Brouwers, Bedankt voor uw recensie! U heeft een ebi fry als snacks besteld. Wij zijn erg benieuwd waarom deze niet Vers is. Deze wordt namelijk vanuit onze leverancier geleverd. Wij verkopen dit bij alle filialen van ons. Dit is de eerste keer dat wij als opmerking krijgen, dat het niet vers is. Daarnaast zien wij dat u geen rauwe sushi heeft besteld. Wij nemen graag contact met u op. Mvg tsc crew

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Heerlijk verse sushi, heerlijk gegeten weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste sushi die ik ooit ergens afgehaald heb. We komen zeker nog een terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten vanavond!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Best sushi in town!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van valkenswaard eo

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke, kwalitatieve sushi. We hebben er al vaak besteld. Het was erg druk, dus wellicht wat langer wachten, maar hier werd netjes mee om gegaan. Na wat wachten smaakt het alleen maar lekkerder toch?! Vriendelijk personeel.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was overheerlijk. We hadden een bezorgtijd wat niet haalbaar was. Netjes gebeld dat het een kwartiertje later werd. Bezorger was super vriendelijk. Echt voor herhaling vatbaar!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker! Wel jammer dat we heel lang moesten wachten tot onze bestelling klaar was.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit redelijk, maar ben beter gewend.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absurd lekker!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere sushi en enorm snel bezorgd! Toppers

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer smaakvolle sushi. Heerlijk vers, klaargemaakt 15 minuten voor sluitingstijd! We hebben er van genoten.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassende gerechten en snelle bezorging

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere en goede sushi! Ook vriendelijk personeel.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi. Leek eerst weinig maar alledrie buiken vol gegeten en er was nog wat over (niet veel hoor)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en alweer heerlijk gegeten!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke bezorger.. En het was heerlijk vers! Toppers🍣🍤

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de Family Deluxe Box besteld. Daar konden we met zijn drieen goed van eten. Veel variatie, erg lekker.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, netjes verpakt, klaar op het afgesproken uur en lekker vers. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende rolls en ook de warme gerechtjes zijn prima. Aardige bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb weer heerlijk genoten van mijn sushi momentje! Was weer smullen 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige kwaliteit sushi. Ze waren maar een beetje te laat op aangegeven tijd op een drukke zondagavond, en kreeg zonder te vragen een extra product! Echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed van smaak. Veel vulling en weinig rijst. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en voor herhaling vatbaar. Sushicompany bedankt

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Waaauuuw. Het was het lang rijden echt wel dubbel en dik waard. Jammer dat we niets meer over hadden 😔 Wij komen zeker terug 😋

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en keurig op de afgesproken tijd bezorgd.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twas heerlijk

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker. Ook heel netjes verpakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Formidabel! Lekker gegrild lekker gevuld. Precies genoeg rijst! Gewoon perfect! Was de 2e keer voor mij deze week😋😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren heel snel, alles was warm en smaakte heerlijk!!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is echt geweldig lekker. Heb er weer super van genoten! De kwaliteit is top! Telkens weer! Tot de volgende keer!!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meeste was lekker, behalve de warme gerechten waren niet warm genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en op afgesproken tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was geweldig, alleen veel plastic en ik betaal helaas toch voor een plastic tas,. Terwijl ik heb hier een stoffen vervanging voor. Jammer. Die keuze mag er zijn om het te laten, eveneens om hiervoor Niet te betalen. Dat mag in het systeem aangepast worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het niet zo prettig dat 8 sushi-stuks, eigenlijk 2 keer 4 stuks, in één bakje waren gepropt. Daardoor werd het ook minder prettig en lekker om te eten.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi netjes op tijd en vriendelijk thuis bezorgd !

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fünf Sterne. Mindestens.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en vers, vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere sushi. Bestellen hier vaker en blijven dat ook zeker doen! Kregen deze keer een hele sushi rol gratis erbij wat een service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker! Het eten zag er fantastisch uit en er is zeer zeker van genoten!! Normaal bestellen wij bij Sann Sushi of Sushi Sado, alleen hadden we hier deze keer een slechte ervaring waardoor we bij The Sushi Company gingen bestellen... Maar ben wel tot de conclusie gekomen dat je voor een klein beetje meer geld hier wel echt veel betere sushi krijgt!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en lekkere sushi!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The Sushi Company Valkenswaard is echt een aanrader! Heerlijke sushi en erg vriendelijk afgeleverd. Tot snel weer!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de 3e keer heerlijk gegeten van de sushi van de Sushi company.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg divers en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi ziet er altijd super goed uit, en zo smaakt hij ook! Nooit heel lang hoeven te wachten op de bestelling ookal is het bijvoorbeeld een avond in het weekend.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel vriendelijk personeel, en het eten was heerlijk, heel vers en goed verzorgd. Gaan dit zeker vaker doen.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke sushi! Heerlijk vers en ziet er prima verzorgd uit. Vriendelijke medewerkers en het was prima optijd klaar. Zeker een aanrader als je een sushi liefhebber bent!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed gegeten de rollen waren iets kleiner dan we gewend waren en de hoeveelheid iets minder, de vis was erg vers en de kwaliteit heel goed. De sushi smaakte erg goed maar voor bijna 100 euro hadden we wel iets meer sushi verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. In de zalm sashimi zaten alleen flinke graten...

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer bij The Sushi Company mijn eten besteld, en het blijft toch echt de beste van Valkenswaard en omstreken!! De bezorger is altijd snel en op tijd, en de bezorgers zelf zijn hele spontane en leuke mensen. Maar de sushi.. de sushi is echt perfect! Van de smaak tot de opmaak van de boxes is alles veel beter als andere sushi tenten en dus ook zeker je geld waard Althans, een dikke aanrader!!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en topkwaliteit. Genieten

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte prima!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker. Goede service.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeewier was een beetje taai daardoor wat moeilijker te kauwen maar voor de rest erg lekker!

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!! Normaal gesproken halen we heel vertrouwd onze sushi bij Sann sushi. Omdat deze gesloten was zijn we naar TSC gegaan. Hier was de keuze enorm met ontzettend veel vernieuwende rolls! (voor ons) We hebben echt heerlijk gegeten!! Zeker een aanrader!

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker! De mensen van de Suchi company zijn ontzettend lief. Ik heb mijn bestelling online geplaatst en kwam zelf hem af te halen. En omdat ik even moest wachten kreeg ik een gerecht naar keuze als cadeau ) heel attent!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Súper goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en erg lekkere sushi! Ga hier zeker vaker bestellen!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn, nu ook om de hoek! Lekkere sushi, vriendelijke service, netjes verpakt, compleet en op tijd. 1 tip, maak ideal betalingen vooraf gratis. Meer mensen die vooraf betalen, minder risico voor jullie.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Lekker vers, snel gemaakt en speciale wensen zijn geen enkel probleem! Toptent!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en zelfs in Riethoven bezorgd!! Toppie😄

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik hou van goeie sushi. Ik hou nu ook van jullie. Dit zegt genoeg denk ik ;) top tent!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer geweldig lekker! Smaak 9,5... je moet altijd ruimte laten voor verbetering;-). De smaken zijn divers maar niet zwaar echt heel en goed! Tot snel!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker!👌🏾

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren sushi laten bezorgen. Waren er snel en sushi zag er netjes uit en smaakte heerlijk.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere malen erg goede sushi gehad.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

In een woord SUPER

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel en het eten was snel en goed bereid. De carpaccio roll is een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregeld, omdat ik glutenvry besteld had, belde medewerker mij om te zeggen dat de soyasaus niet glutenvrij was, en ze er een flesje gv sojasaus bij hadden gedaan.. Das nou meedenken. Daarnaast waren de gerechtjes echt superlekker. Met 4 man een geweldige avond gehad.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi.. Vriendelijke service..

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu voor de tweede keer besteld. Ander menu, maar weer heel goed! Aanrader!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi uit Valkenswaard en omstreken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker. En snel klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten en service zijn goed. Waarom 5 stuks in een bakje ipv 4 of 6

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi!

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere verse shushi :)

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi. Al twee keer gehaald daar en super tevreden. Ga zo door 👍👍

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Vorige week hebben we hier voor het eerst besteld. Vandaag wederom. Dat zegt genoeg waarschijnlijk ☺ Alles op. Super lekker !

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele goede sushi! Snacks zijn ook lekker. Dit is de 2e keer dat we besteld hebben en we zullen zeker nog een keer bestellen.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Boven verwachting goed👌🏻

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was super vers en overheerlijk!! de tijd die je aan kan geven op de pagina klopt nog niet helemaal met de werkelijkheid, dat is even een verbeterpuntje. kwaliteit, beter krijg je niet hier in Valkenswaard, ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk! Maar we moesten zo lang wachten. Duurde echt te lang, half uur langer dan de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en netjes op tijd klaar.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke mensen en weer heerlijke sushi!

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

het was op tijd klaar en verrukkelijk!

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en super vriendelijk personeel. Heel handig ook dat je via een app kan bestellen en dit ook al vroeg op de dag kunt doen. Top

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk smakende sushi’s. Verzorgd. Vriendelijke medewerkers.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi, heel dienstverlenend en bereid om een extra stap te zetten (letterlijk) qua levering. Fijne eerste ervaring met dit bedrijf!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Service top! Met zorg en aandacht is alles gemaakt en ingepakt. Nette zaak. Edame zouden net iets langer mogen en met wat zeezout erover.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste sushi die ik ooit heb gegeten :)

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Even moeten wachten voordat het klaar was, maar het smaakte geweldig goed!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi, de rijst heeft een goede bite geen kleffe zooi. Smaakvol en veel keuze . Kortom voor herhaling vatbaar

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi. Jammer dat ik ondanks mijn bestelling toch nog behoorlijk lang heb moeten wachten. Dit werd, heel netjes, goed gemaakt door iets extra’s toe te voegen aan de bestelling. Ik vind het sonde dat alle sushi bij elkaar werd gedaan in een bak. De specials zouden juist een apart bakje moeten krijgen. Verder helemaal prima.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

heel erg lekker,komen snel weer eens terug !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit en goede online bestelmethode.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk, gaan we vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en snel klaar

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld, miste wel de bezorgoptie in de app, smaak was prima, service ook maar wel een beetje aan de prijs

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, op tijd klaar en vriendelijk personeel. Leuk dat je je topping zelf kan kiezen.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers, snel met bestellen. Stond net klaar toen ik kwam. Kom gouw weer terug.👍😀

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers Online besteld en stond klaar op afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi. Bestelling stond op tijd klaar. Idee voor de volgende keer, servetjes en bakjes per persoon voor de sojasaus.